Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Lluís Rabell torna a l’Ajuntament després de mesos fora per raons de salut

El regidor Lluís Rabell s’ha reincorporat de nou al govern de Jaume Collboni després de mesos fora per raons de salut. A finals del passat novembre, el mateix Rabell va anunciar que en una revisió rutinària li havien detectat “una presència no desitjada” i s’havia d’operar “sense dilació”, va explicar a través de les xarxes socials. Ara, el que va ser número set de la llista socialista a les passades eleccions municipals, ha dit a Facebook que tornava a la feina. El retorn es va fer efectiu el dilluns, 18 de març.

En el text, Rabell dona les gràcies a les persones que l’han acompanyat i li han donat el seu escalf durant aquest període i als professionals que han fet possible la seva recuperació. El regidor, responsable del districte d’Horta-Guinardó i del Pla de Barris, Persones Grans i Educació, mostra un “reconeixement molt especial” cap a la tinenta d’alcaldia Laia Bonet, la regidora Marta Villanueva i els comissionats Joan Ramon Riera i Javier Rodríguez, que han fet les seves funcions, “tot i anar ells mateixos sobrecarregats de feina”.

“Calidesa”

El polític fa extensiu el seu agraïment al president del districte d’Horta-Guinardó, el republicà Jordi Coronas, i a la regidora adscrita, Joana Ortega (Trias per Barcelona), que l’han cobert en tasques institucionals que li pertocaven, i al conjunt de forces polítiques del consistori. “Els seus missatges d’ànims i de suport no només han estat reconfortants per a mi, sinó que han posat de manifest una calidesa en les relacions humanes que, en temps tan agitats com els que vivim, esdevé més valuosa que mai entre servidors públics com som totes i tots nosaltres”.

Rabell aprofita per “retre homenatge a la sanitat pública, sens dubte una de les conquestes socials més valuoses”. Explica que ha estat ingressat a l’Hospital Clínic, on s’ha trobat amb “metges i metgesses, infermers i infermeres, personal de serveis… profundament penetrats de la idea que no estan tractant malalties, sinó ajudant persones a superar-les”. Després de ser operat, Rabell ja va mostrar el seu agraïment al personal del centre hospitalari.

L’edil, que temps enrere va ser president de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) i diputat dels Comuns al Parlament, afirma que “torna, com els vells rockers, un cop més a la carretera”, i ho fa amb “il·lusió i ganes renovades”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Boku a març 20, 2024 | 18:03
    Boku març 20, 2024 | 18:03
    Devieu tenir caguetes, oi?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa